به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران در ابتدای این نشست با ارایه گزارشی از جلسات شورا ی حوزه علمیه استان گفت: تاکنون 14 جلسه و 84 مصوبه داشته ایم و وحدت، همکاری و همگرایی خوبی بین علمای مازندران برقرار است.
وی افزود: تمام همت و تلاش اعضای این شورا بر آن قرار گرفته است که طرح های کلان مرکز مدیریت حوزه های علمیه به ثمر بنشیند وعلمای خوبی تربیت شود.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: اگر روحانیت تقویت شود، آینده انقلاب و تربیت دینی تامین می شود و در آن صورت می توانیم نسل های بعدی را به دین و معنویت دعوت کنیم، زیرا روحانیت پایگاه معنوی مردم است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری مدیر حوزه علمیه استان مازندران هم در این نشست ابراز داشت: مازندران از پیشینه ای غنی در پرورش عالمان دینی برخوردار بوده است و چهره های نامداری چون امین الاسلام طبرسی و سید حیدر عاملی از آن برخواسته اند.
وی اعلام داشت: هم اکنون 27 واحد آموزشی فعال و 1 موسسه آموزش عالی حوزوی در استان داریم و تقاضاهای زیادی برای تاسیس مدارس علمیه در نقاط مختلف استان وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری گفت: 190 نفر استاد برای بیش از 2200 طلبه از پایه یک تا 10 فعالیت می کنند و تقاضای خود برای ارتقای سطح آموزشی برخی واحدها ارایه داده ایم.
حجت الاسلام و المسلمین فرحانی، معاون امور حوزه های علمیه هم با اشاره به سفر آیت الله مقتدایی به استان مازندران گفت: این، سومین سفر مدیر حوزه های علمیه به این استان است و در پرتو حمایت های ایشان و تلاش مسئولان امر در استان شاخص های حوزوی در مازندران رو به رشد است.
وی ادامه داد: 5 موافقت اصولی از شورای گسترش در ارتباط با استان مازندران صادر شده است و تلاش های خوبی برای جذب اساتید از قم صورت گرفته است.
معاون امور حوزه های علمیه با اشاره به 84 مصوبه شورای مدیریت حوزه علمیه استان مازندران گفت: این مصوبات از محتوای خوبی برخوردار بوده و نوعاً مربوط به افزایش کیفیت در مدارس استان، تقویت محتوا، توجه به پژوهش و استقرار اساتید بوده و مصوبات کارشناسی شده ای هستند.
در ادامه این نشست اعضای شورای حوزه علمیه مازندران دیدگاه های خود را برای رشد و ارتقای این حوزه ارایه دادند.